Naše produkty

Jojoba 

Jojoba je ker, ktorý voľne rastie v juhozápadnej oblasti USA a v Mexiku. Poznáme ju hlavne vďaka jeho liečivým účinkom. Je súčasťou veľa kozmetických prípravkov, hlavne mydiel či šampónov.
  • 1,73EUR Na sklade
    Jojoba - latinský názov: Simmondsia chinensis Jojoba je ker, ktorý voľne rastie v juhozápadnej oblasti USA a v Mexiku. Jojobu poznáme hlavne vďaka jeho liečivým účinkom. Je súčasťou veľa kozmetických prípravkov, hlavne mydiel či šampónov.Ker dosahuje až do výšky okolo piatich metrov. U nás sa Jojoba dá pestovať počas celého roka ako izbová rastlina.

Menu