Kategórie
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Paradajky
Tradičné aj hybridné odrody paradajok
- Papriky a chilli
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- Sadenice
- Jarné cibuľovinyBegónie, georgíny, gladioly a ďalšie
- BIO kvalita
-
Trávne a lúčne zmesiSemená od popredných dodávateľov
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Semená na klíčenieKlíčky aj microgreens
- Potreby na pestovanieZvýhodnené pestovateľské sady
- Hnojivá, špeciálne substráty
- Ochrana nielen rastlín
- Darčekové balíčky a poukazy
- Knihy
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Tradičné aj hybridné odrody paradajok
-
Takmer 150 odrod paprík a chilli
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
-
-
-
Kustovnica goji červená - Lycium -...
Ríbezľa červená - Ribes sylvestre -...
Topinambur červený Violet de Rennes -...
Zelené hnojenie Serradella - semená - 400 g
Astilba Pumila - Astilbe - hľuzy astilby - 1 ks
BIO Cibuľa - bio semená na klíčenie - 15 g
Horčica červená Red Frills - Brassica juncea - semená horčice - 300 ks
Horčica červená Red Frills, niekedy nazývaná aj ako listová ázijská horčica, je veľmi obľúbená hlavne vďaka svojej výbornej chuti.
Listy má mäsité, červené až fialové, z diaľky pripomínajú mangold.
V ázijskej kuchyni sa konzumuje horčica čerstvá, dusí sa s ryžou či mäsom alebo sa používa na dochutenie polievok a omáčok.
Horčica sa sadí od marca do septembra. Semená sa vysievajú do hĺbky 2 – 3 cm do sponu 15 x 30 cm. Keď sú rastlinky vysoké cca 10 cm, je nutné ich pretrhať.
Horčica nie je náročná na pestovanie. Darí sa jej na teplom a slnečnom stanovisku v hlinito-piesčitej, priepustnej pôde, s obsahom vápna.
Zálievka by mala byť primeraná, táto rastlinka nemá rada prílišnú vlhkosť.
Hnojenie nie je nutné. Na zvýšenie výnosu môžete prihnojovať dusíkatými či fosforečnými hnojivami.
Plantasorb je ekologický prípravok, ktorý zadržiava pôdnu vlhkosť a zaisťuje tak stály prísun vody k rastlinám.
Zabraňuje presakovaniu a šetrí tak vodu.
Zaistí vyrovnaný rast rastlín aj v suchých obdobiach a zlepšuje navyše prevzdušnenie pôdy.
Ide o čisto prírodný produkt, ktorý zostáva v pôde niekoľko rokov a postupne sa rozkladá.
Funguje najlepšie v spojení s mykorhíznymi hubami, ktoré zaisťujú efektívny prenos získanej vody ku koreňovému systému rastliny.
Tento vypichovač buriny je ďalším kvalitným kúskom záhradného náradia od firmy Stocker.
Je oceľový s masívnou rukoväťou, ktorá je z plastu. Vďaka závitu je možné na vypichovač naskrutkovať tiež dlhú násadu na náradie.
Je s obľubou používaný k vypichovaniu buriny, ako sú púpavy a bodliaky. Výhodou je jeho nízka hmotnosť i dĺžka, ktorá zaistí ľahkú manipuláciu.
Liadok vápenatý je minerálne hnojivo, ktoré má široké využitie. Ide o typické hnojivo "na list".
Využíva sa najmä na kyslých pôdach, pretože vápnik zmierňuje účinok pôdnej kyslosti.
Prípravok je s obľubou využívaný na hnojenie všetkých typov trávnikov, okrasných rastlín, ovocia i zeleniny (výnimku tvoria iba rastliny zle reagujúce na vyšší obsah vápnika, ako sú azalky, rododendrony, kanadské čučoriedky a pod.).
Liadok vápenatý tiež potláča tvorbu machu.
Kristalon štart je kryštalické, vo vode úplne rozpustné hnojivo, obsahujúce všetky živiny potrebné k dobrému vývinu rastlín - dusík, fosfor, draslík, horčík a síru.
Mikroprvky - bór, molybdén, meď, železo, mangán a zinok sú prítomné vo forme, ktorá je rastlinám dobre prijateľná a vysoko účinná.
Zaisťuje dobrú kondíciu a zdravý vzhľad rastlín. Hnojivo je vodné na zeleninu (paradajky, papriky, uhorky, mrkvu, šalát ...), drobné ovocie (jahody, maliny, ríbezle ...) i okrasné rastliny (ruže, tulipány, muškáty ...).
Hnojivo pre cibuľu, cesnak a okrasné cibuľoviny - značka Agro je organominerálne hnojivo
Ide o výdatné viaczložkové hnojivo, ktoré dodá Vaším cibuľovinám potrebné živiny v správnom pomere celé 2 mesiace.
Kombinácia organickej a minerálnej zložky zaručí, že hnojivo pôsobí rýchlo a dlhodobo.
Hnojivo je vhodné na prihnojovanie rastlín v kvetináčoch ale aj vo voľnej pôde.
Ferrramol je prípravok vyrobený z prírodných zdrojov, ktorý je určený na likvidáciu všetkých druhov slimákov a slizniakov.
Ide o návnadu vo forme granúl.
Obsahuje účinnú látku - zlúčeninu železa a fosforu.
Neškodí ježkom ani domácim zvieratám. Je odolný voči dažďu.
Je mimoriadne účinný proti týmto druhom slimákov: slizniak záhradný, slimák najväčší, slimák poľný, slizniak španielsky a pod.
Prípravok je vhodné používať nielen na zeleninových a okrasných záhonoch, ale aj v skleníkoch.
Balenie má 200 g.
BIO Horčica čierna, známa pod názvom brukev čierna pochádza z Južnej Európy.
U nás ľahko a často splaňuje.
Kvitne od júna do júla krásnymi žltými kvetmi.
Rastlina dorastá do výšky okolo 1 metra.
Už od čias antiky je známa najmä svojimi liečivými účinkami.
Semená obsahujú špeciálne silice, ktoré povzbudzujú prekrvenie, čistia pokožku a posilňujú tráviaci systém.
Mladé lístky rastliny sa pridávajú do čerstvých šalátov.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ.
Horčica Wasabina v BIO kvalite je druhom ázijskej listovej zeleniny.
Ide o rastlinu, ktorá je nenáročná na pestovanie a napriek tomu poskytuje veľmi dobré výnosy.
Široké, svetlozelené listy sú nápadne kučeravé a majú vynikajúcu ľahko pálivú chuť.
Vďaka svojej aromatickosti a chuťovej výnimočnosti, ktorá pripomínaja Wasabi, získala rastlina svoj názov.
Listy sa hodia do studenej kuchyne aj na tepelné úpravy.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ.
Horčica červená Red Frills, niekedy nazývaná aj ako listová ázijská horčica, je veľmi obľúbená hlavne vďaka svojej výbornej chuti.
Listy má mäsité, červené až fialové, z diaľky pripomínajú mangold.
V ázijskej kuchyni sa konzumuje horčica čerstvá, dusí sa s ryžou či mäsom alebo sa používa na dochutenie polievok a omáčok.