1003610
Nový produkt
Paradajka Chocolate Pear je stredne skorá kolíková odroda, ktorej rastliny majú vysokú výnosnosť.
Plody sú drobné (do 4 cm), majú hruškovitý tvar a tmavo červenú až čiernu farbu.
Plody majú výraznú aromatickú, ale sladkú chuť.
S predpestovaním semien môžete začať už vo februári až do apríla. Ideálne je použiť sadbovače, či jiffy tablety. Hĺbka výsevu je 0,5 cm. Doba klíčenia je zvyčajne 1 – 2 týždne ( aj dlhšie). Počas klíčenia je treba udržovať teplo a mať dostatok svetla. Presádzame po vytvorení tretieho lístka.
Približne od polovice mája je možné premiestniť rastliny von. Odporúčame ich presadiť až po vytvorení tretieho listu. Ideálny spon je 80 x 50 cm. Konečné stanovisko na rast by malo byť teplé, slnečné a dobre chránené, so stredne ťažkou pôdou, bohato zásobenou humusom. Ideálna teplota pre klíčenie je 25°C.
Odporúčame používať špeciálny substrát na rajčiny a papriky, a to vždy sparený. Zeminu je možné prepariť napr. v mikrovlnnej rúre. Počas rastu plodov je dôležitá pravidelná závlaha a dostatočný prísun živín. Na hnojenie môžeme používať napr. Kristalon pre paradajky a papriky.
Rastliny pravidelne zaštipujeme.
Farba plodu | Červená |
Odroda | Kolíková |
Pestovanie | V interiéri - dnu, V exteriéri - vonku |
Stanovisko | Slnečné |
Platba na dobierku, kartou či bankovým prevodom.
Záruka vrátenie peňazí do 14 dní
Pri nakupe nad 40 EUR doprava ZADARMO!
Jednoduché, rýchle, efektívne nakupovanie z pohodlia domova.