
Reďkovka Faraon - Raphanus sativus - semená...

Frézia plnokvetá fialová - Freesia refracta -...

Melón cukrový Stellio F1 - Cucumis melo -...

Fazuľa kríčková Dior - Phaseolus vulgaris -...

Šalát kučeravý letný - Lactuca sativa - semená...

Tovar už nemáme v ponuke, náhradu nájdete tu: https://www.osiva-semena.sk/224-hrach
Hrach cukrový Hendriks je hrášok vhodný na priamy konzum alebo ako príloha do šalátu či na zmrazenie.
Ide o nízku odrodu s vysokým výnosom, ktorá potrebuje na svoj rast oporu.
Návod ako pestovať hrach cukrový zo semien:
Hrach cukrový vysievame najlepšie od začiatku apríla, výsev môžeme každých desať dní opakovať, aby sme si mohli dopriať dlhšiu úrodu. Semená vysievame v radoch vzdialených od seba 40 - 50 cm, jednotlivé semienka 5 - 8 cm od seba. Ideálna teplota na klíčenie hrášku je 15 °C. Klíčenie zvyčajne trvá 10 až 20 dní. Na úrodu sa môžeme tešiť medzi júnom až augustom.
Najprv sa zaregistrujte, prosím.
Prihlásiť saVytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.
Prihlásiť sa