Kategórie
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Paradajky
Tradičné aj hybridné odrody paradajok
- Papriky a chilli
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- Sadenice20% zľava na všetko
- Jarné cibuľovinyBegónie, georgíny, gladioly a ďalšie
- BIO kvalita
-
Trávne a lúčne zmesiSemená od popredných dodávateľov
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Semená na klíčenieKlíčky aj microgreens
- Potreby na pestovanieZvýhodnené pestovateľské sady
- Hnojivá, špeciálne substráty
- Ochrana nielen rastlín
- Darčekové balíčky a poukazy
- Knihy
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Tradičné aj hybridné odrody paradajok
-
Takmer 150 odrod paprík a chilli
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
-
-
-
Kurkuma ružová - Curcuma alismatifolia - hľuza...
Lúka starých čias - Planta Naturalis - osivo...
BIO Nechtík lekársky oranžový - Calendula...
Mäta klasnatá - Mentha viridis - semená mäty -...
Bazalka pravá Compact - Ocimum basilicum -...
Vinič hroznorodý - Vitis vinifera -...
Šalát špargľový Celtuce - Lactuca sativa L. var. asparagina - semená šalátu - 300 ks
Šalát špargľový patrí medzi zeleninu ázijského pôvodu, ktorá netvorí pevné hlávky, ale mäkké.
Táto odroda je vhodná na postupný zber listov.
Z tejto rastliny sa používa stonka aj listy.
Stonka sa pripravuje podobne ako špargľa.
Chutí dobre aj v surovej podobe.
Výsev špargľového šalátu prevádzame od februára do augusta. Zo začiatku si rastlinu predpestujeme vo vnútri, neskôr môže byť vysiata priamo von. Semienka len ľahko zakryjeme zeminou.
Klíčenie šalátu zvyčajne trvá 6 - 15 dní, ideálna teplota je 10 - 16 stupňov. Stanovisko by malo byť slnečné, pôda ľahká humózna. Spon je ideálny 30 x 30 cm.
Šalát špargľový patrí medzi zeleninu ázijského pôvodu, ktorá netvorí pevné hlávky, ale mäkké.
Táto odroda je vhodná na postupný zber listov.
Z tejto rastliny sa používa stonka aj listy.
Stonka sa pripravuje podobne ako špargľa.
Chutí dobre aj v surovej podobe.