×
Kliknutím zobrazíte viac produktov.
No products were found.
PPL Parcelshop

Kategórie

Cibuľoviny okrasných rastlín

Cibuľoviny a hľuznaté rastliny sa delia na jarné a jesenné a na tie, ktoré sa dajú vysádzať na jar aj na jeseň. Uvedené pojmy označujú obdobie sadenia, nie obdobie kvitnutia. 

Jarné cibuľoviny - sa sadia v jarných mesiacoch – od februára do júna – a vykvitnú vám ešte v ten istý rok. Vo väčšine prípadov sa cibuľky po odkvitnutí musia vybrať z pôdy. Ponúkame georgíny, gladioly, begónie, kanymontbrécie či konvalinky

Jesenné cibuľoviny - sa sadia od augusta do konca novembra, ale väčšina z nich vám bude kvitnúť až na jar nasledujúceho roka. Patria sem tulipány, narcisy, bledule/snežienky, krókusyscily či hyacinty. Cibuľky väčšinou môžeme nechať v zemi do ďalšieho roka. 

Jarné/jesenné cibuľoviny - označujú skupinu cibuľovín, ktorá sa dá sadiť na jar i na jeseň. Nájdete tu cibuľky ľalií, okrasné cesnaky, amaryllisykosatce či ostatné, menej známe typy ako gloriózy a brodie.

Veľkoobchod cibuľovín u nás - ponúkame i predaj cibuľovín veľkoobchodne pre záhradné firmy, správy nehnuteľností, obecné úrady a pod. Pošlite nám váš dopyt, radi vám spravíme cenovú ponuku. 

Čítaj viacShow less

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa