×
Vyhľadávanie v blogoch

Originálne vianočné darčeky pre vašich blízkych

Naše darčekové balíčky sú ideálnym a originálnym vianočným darčekom pre všetkých záhradkárov, záhradníčky a ostatných milovníkov rastlín a kvetov. Naše balíčky majú štýl a určite nimi svojich blízkych potešíte.

Z pohodlia domova si už teraz môžete objednať naše pripravené balíčky semien a príslušenstva pre úspešné pestovanie alebo si vybrať vlastné z našej širokej ponuky.

Darčekové balíčky pre každého

Nenechávajte zháňanie darčekov na poslednú chvíľu a objednávajte včas! Bylinkára potešíme výberom darčekového balenia semien pre bylinkárov - top desiatich najpredávanejších bylín, ktoré využijú v kuchyni i domácej lekárni. Balíček obsahuje bazalku, ligurček, majorán, rascu, dobromyseľ, koriander, tymián, šalviu, fenikel a aníz.

Pripojiť môžete balíček najobľúbenejších semien šalátov, ktoré je možné začať pestovať už veľmi skoro na jar alebo balíček vybraných druhov bazaliek.

Balíček semien konifer a listnáčov vhodných na tvarovanie bonsajov (ako napr. tis japonský, kdolovec, borovica japonská a pokrútená, fíkus benjamín) bude vhodným darčekom pre každého obdivovateľa ďalekého východu. Pridať môžete napríklad nožnice na bonsaje alebo vhodné hnojivo.

Rozkvitnuté okná nemusia mať len vaši susedia. Manželke, babičke či svokre kúpte balíček semien letničiek vhodných na pestovanie v nádobách na balkónoch a terasách i v záhone (balíček obsahuje napr. ostálku, aksamitníky, hlaváčik, hrachor a ďalšie).

Hodiť by sa mohol aj balíček muškátov pre rozkvitnuté okná, ktorý obsahuje okrem semien aj substrát na výsev a hnojivo.

Vítaným darčekom pre kuchárov a kuchárky, ktorí sa neboja experimentovať, bude balíček semien ázijskej zeleniny. Ázijská zelenina klíči veľmi spoľahlivo, na úrodu nemusíme dlho čakať a môžeme ju pestovať na parapete v kvetináči. Pestovatelia zeleniny si tiež prídu na svoje.

Vyberajte z balíčkov s chilli papričkami, jarnú zeleninu, semená bio zeleniny alebo napríklad balíčky s korením a bylinkami.

Nezabudli sme ani na milovníkov exotiky. Potešiť by ich mohol napr. balíček plný mäsožraviekexotických rastlín, paliem a palmičiek, kaktusov alebo balíček pre citrusárov či milovníkov vodných ruží. Ponuka je pestrá a vyberie si určite každý. Pokiaľ si nevyberiete z nami pripravených balíčkov, zabalíme vám semená podľa vlastného priania, stačí len vybrať vhodné druhy. Tak sa neváhajte informovať a objednajte včas a môžete si užívať vianočnú pohodu v predstihu.

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa