
BIO reďkovka červená Sora - Raphanus sativus -...

Cibuľa sadzačka Birnformige - Allium cepa -...

Frézia plnokvetá oranžová - Freesia - hľuzy...

Nerina Bowdenova - Nerine Bowdenii - hľuzy...

Kurkuma ružová - Curcuma alismatifolia - hľuza...

Kotvičník zemný – BIO plod jemne namletý na prášok (iba z BIO plodov, nie celé vňate).
Jednoročná bylina pochádza pravdepodobne z Číny a Indie.
Vďaka svojim blahodárnym účinkom je v súčasnosti jednou z najobľúbenejších bylín i u nás.
Má močopudné účinky, pomáha teda pri liečbe zápalu močového mechúra, ľadvín a napomáha k lepšiemu rozpúšťaniu močových kamienkov.
Zlepšuje trávenie, sekréciu žalúdočných štiav a detoxikuje pečeň.
Zlepšuje psychickú kondíciu, zmierňuje depresie, úzkosti, zbavuje vás nespavosti, zvyšuje sebavedomie a má regeneračné účinky.
S výpočtom jeho schopností ale stále nie sme na konci.
Kotvičník pomáha znížiť krvný tlak a cholesterol v krvi.
Rozširuje cievy a harmonizuje zvýšenú krvnú zrážanlivosť.
Uvoľňuje svalové napätie.
Blahodárne pôsobí na nervový systém, podporuje zdravie dýchacích ciest i pleti, udržuje zdravie ďasien i úst.
Kotvičník má silné afrodiziakálne účinky, ktoré pôsobia na mužov i ženy.
Pre zvýšenie účinku odporúčame kombinovať s bylinou maka.
Tradičné použitie: jednu čajovú lyžičku rozmiešať v malom množstve vody a užiť 2x denne pred jedlom.
TIP na prípravu: požadované množstvo najskôr vložíme do pohára, pridáme iba 2x viac vody než obsahu prášku a vymiešame na hustú pastu.
Túto pastu už ľubovoľne zriedime tekutinou, pričom nevznikajú hrudky.
Upozornenie: neslúži ako náhrada pestrej stravy. Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte na bezpečnom mieste mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Skladujte v tme a suchu.
Ustanovenie nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach nám nedovoľuje informovať vás o ďalších pozitívnych účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si, prosím, vyhľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.
Najprv sa zaregistrujte, prosím.
Prihlásiť sa
Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.
Prihlásiť sa