×

Kategórie

BIO Paradajka Coure di Bue oranžová - Solanum lycopersicum - bio semená paradajky - 8 ks

×

Paradajka Coure di Bue v BIO kvalite je veľmi výnosnou, stredne ranou, tyčkovou odrodou paradajky, ktorá je vhodná ako na poľné pestovanie, tak na pestovanie v skleníku.

Odroda dorastá do výšky okolo 120 cm a od júna plodí veľké oranžové mäsité paradajky v tvare srdca, ktoré môžu mať až 500 g.

Tie majú vynikajúcu sladkú chuť a obsahujú malé množstvo semienok.

Sú preto vhodné na tepelné spracovanie, na prípravu omáčok, kečupov, štiav a pod.

Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ.

Čítaj viacShow less
2,56 €
Na sklade
Kód:
1004109
Obľúbené
Popis

predpestovaním semien môžete začať už vo februári až do apríla. Ideálne je použiť sadbovače, či jiffy tablety. Hĺbka výsevu je 0,5 cm. Doba klíčenia je zvyčajne 1 – 2 týždne ( aj dlhšie). Počas klíčenia je treba udržovať teplo a mať dostatok svetla. Presádzame po vytvorení tretieho lístka.

Približne od polovice mája je možné premiestniť rastliny von. Odporúčame ich presadiť až po vytvorení tretieho listu. Ideálny spon je 80 x 50 cm. Konečné stanovisko na rast by malo byť teplé, slnečné a dobre chránené, so stredne ťažkou pôdou, bohato zásobenou humusom. Ideálna teplota pre klíčenie je 25°C. 

Odporúčame používať špeciálny substrát na rajčiny a papriky, a to vždy sparený. Zeminu je možné prepariť napr. v mikrovlnnej rúre. Počas rastu plodov je dôležitá pravidelná závlaha a dostatočný prísun živín. Na hnojenie môžeme používať napr. Kristalon pre paradajky a papriky.

Čítaj viacShow less
Detaily produktu
1004109

Parametre

Výška
100 - 150 cm
Farba plodu
Oranžová
Odroda paradajky
Kolíková
Kvalita
BIO kvalita
Stanovisko
Slnečné
Výsev/výsadba
Máj
Mrazuvzdornosť
Nie
Vegetačné obdobie
Letničky
Odroda
Nehybridná
Zber
August
Júl
Jún
September
Skorosť odrody
Poloskorá
BIO kvalita
Áno
Mohli byste ešte potrebovať
Nedávno prezerané

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa