×
Vyhľadávanie v blogoch

Darčekové balíčky pre dedkov aj babičky

Prinášame skvelé tipy na darčeky pre všetkých nadšených pestovateľov! Ak máte vo svojom blízkom okolí nadšencov pestovania, či už ide o záhradníka začiatočníka alebo pokročilého, neváhajte s výberom niektorého z našich vianočných balíčkov! Darčekové balenie s krásnou vianočnou visačkou máte úplne zadarmo! Pokiaľ vás žiadny z predpripravených balíčkov neosloví, nevadí. Obsah si môžete nakombinovať podľa svojich predstáv a u nás na osiva-semena.sk ho pre vás s láskou darčekovo zabalíme.

Začnime tipmi pre deduškov. Z nášho pripraveného balíčka si hravo vypestujú napríklad bonsaj, tabak či medvedí cesnak. Navyše v ňom nájdu aj rukavice, ktoré sa skvele hodia aj na prácu v dielni.

Aby to babičke nebolo ľúto, pripravili sme darčekový balíček semien voňavých kvetov a byliniek, ktoré si môžu vypestovať. Navyše sme pridali aj rukavice, vďaka ktorým pôjde presádzanie lepšie od ruky.

Mamičky zase môže potešiť napríklad darčekové balenie obľúbených semien petúnií alebo balíček semien šalátov, ktoré obsahuje výber tých najobľúbenejších šalátov, ktoré môžete otestovať na vašom tanieri skoro na jar. Balenie obsahuje aj menej známe odrody šalátov, ktoré obohatia váš jedálniček a navyše sú krásnou záhradnou dekoráciou.

Radosť určite urobíte darčekovým balením semien liečiviek určeným pre milovníkov pestovania byliniek.

Milovníkom zdravej stravy potom darujte darčekové balenie semien na klíčenie. Balíček môžete doplniť o klíčiacu misku, ktorá je nepostrádateľným pomocníkom pre všetkých milovníkov zdravého stravovania.

Je trojposchodová, teda môžete naraz nechať klíčiť viac druhov. Klíčky potom môžete konzumovať za veľmi krátku dobu, približne do jedného týždňa. Sú plné vitamínov, minerálov a iných telu prospešných látok. Balenie obsahuje 3 klíčiace misky, odkvapkávaciu nádobu a pokrievku na prikrytie.

Pre milovníkov Provance sme pripravili balíček, ktorý vonia na prvý pohľad. Obsahuje semienka levandule, z ktorých bude mať radosť každá žena.

Pre kuchárov a gurmánov u nás v eshope čaká balíček so semenami polievkovej zeleniny alebo napríklad darčekové balenie ôsmich najobľúbenejších druhov bazaliek. Je to vhodný darček pre všetkých, ktorí radi skúšajú nové odrody.

A to nie je zďaleka všetko! Svojich blízkych môžete potešiť nielen balíčkom semien, ale aj záhradníckou knihou alebo napríklad darčekovým voucherom.

Všetky tipy na darčeky nielen na Vianoce nájdete na našom webe osiva-semena.sk v sekcii darčekové inšpirácie.

Nech sú vaše tohtoročné Vianoce šťastné a pestovateľské!

Súvisiace články

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa