×
Vyhľadávanie v blogoch

Vianoce sú za dverami. Viete už, čím obdarujete blízkych?

Najlepší darček je taký, ktorý sa dá vďaka troche vlastného pričinenia zjesť. Využite našu rozsiahlu ponuku semien a doplnkového tovaru, ako sú kvetináče, nožnice, hnojivá a nechajte si zaslať balíček pre svojich blízkych. V našej ponuke nájdete iba kvalitné produkty od preverených dodávateľov. Radi vám zabalíme akýkoľvek darčekový balíček na prianie alebo si môžete vybrať z už pripravených.

Darčekové balíčky

Z našich balíčkov vyberiete darčeky pre milovníkov kvetín, zeleniny (aj v BIO kvalite), pre pestovateľov exotických rastlín, paliem, bonsajov, mäsožraviekparadajok alebo chilli papričiek, radosť urobíte aj kaktusáromcitrusárom.

Dámy iste ocenia, keď k balíčkom semienok pridáte ružové nožnice Ruby od firmy Fiskars, set na pestovanie byliniek vrátane nožníc alebo štartovací set pre pestovanie microgreensmisku na klíčenie spolu s balíčkami vhodných semien na klíčenie.

Naše výhodné vianočné a darčekové balíčky potešia nielen vašu rodinu, ale aj všetkých ostatných, ktorých chcete na Vianoce obdarovať. Z našej širokej ponuky budú mať radosť všetci milovníci pestovania. Naše vianočné darčekové balíčky môžu byť krásnym a prekvapivým darčekom pre vašich blízkych na Vianoce.

Súvisiace články

Menu

Menu

Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.

Prihlásiť sa