
Kategórie
-
Zelenina a ovocieZačnite sezónu s kvalitným osivom
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
- Papriky a chilliSladká alebo štipľavá? Stačí si vybrať!
- Jarné cibuľovinyVypestujte si kvety z čerstvých cibuľovín
- Sadbová zeleninaNaskladnili sme prvé sadzačky!
- Semená na klíčenie
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- BIO kvalita
-
Trávne a lúčne zmesi
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy a kríkyPripravte si semienka cez zimu
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Záhradkárske potreby
- Darčekové balíčky a poukazy
- Knihy
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Takmer 150 odrod paprík a chilli
-
-
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-

Psyllium BIO - prášok - bio kvalita - 150 g
Psyllium je rozomleté osemenie skorocelu indického a v tradičnej ajurvédskej medicíne je používané viac ako 2000 rokov.
Obsahuje veľké množstvo rozpustnej vlákniny s malou kalorickou hodnotou, čo je využívané najmä v redukčnom jedálničku.
Psyllium výrazne napomáha pri trávení, užíva sa ako prevencia rakoviny hrubého čreva, ktoré veľmi dobre čistí.
Znižuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi, pomáha znižovať krvný tlak.
Na dosiahnutie maximálneho účinku je najlepšie prášok konzumovať nalačno rozmiešaný vo vode alebo ovocnej šťave.
Možno tiež pridávať do jogurtov, polievok alebo napríklad omáčok.
Produkt je vhodný pre vegetariánov a vegánov.
Zelený jačmeň v bio kvalite je produktom ekologického poľnohospodárstva.
Odporúčané dávkovanie: 1 lyžica 1–2x denne (7–14 g)
Zloženie: 100 % rozomleté osemenie Plantago ovata BIO
Ustanovenie nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach nám nedovoľuje informovať vás o účinkoch tejto byliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si, prosím, vyhľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete.