Naše produkty

Súvisijace články

Malé rašelinové zakoreňovače - veľ. 24 mm - Jiffy - 1 ks

3000200Z

Nový produkt

Tovar už nemáme v ponuke, náhradu nájdete tu: https://www.osiva-semena.sk/18-sadbovaci-tablety-jiffy

Výborný pomocník pri sadení semiačok

Výhody:
1. dobre drží vodu-nemusíme tak často zalievať
2. dobre drží vzduch-je vyrobený zo sphagnovej rašeliny
3. nemusíme premýšľať, do akého substrátu semená zasadiť, stačí použiť Jiffy
4. pri presádzaní klíčkov nepoškodíte korene- Jiffy vložíme aj s rastlinkou do kvetináča

Viac detailov

0,13 €s DPH

Tovar momentálne nie je na sklade

 
Viac informácií

Ako sa správne používajú rašelinové zakoreňovače?

Výsadbové tablety Jiffy sa používajú veľmi jednoducho. Jiffy, tak ako ho dostaneme, najprv položíme na tanierik s vodou. Do 3 minút napučí a môžeme ho premiestniť na určené miesto. Jemne do neho zatlačíme naše semienko a je hotovo! Potom len zalievame a čakáme na prvé klíčky.

 
Doprava a platba
 
Doprava
Dopravná spoločnosť Slovak Parcel Service, Zásielkovňa, IN TIME alebo Slovenská pošta
 
Platobné metódy
Dobierka, platobnou kartou či bankovým prevodom
 
Garancia kvality
Záruka vrátenia peňazí do 14 dňov

Naposledy zobrazené

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Súvisijace články

Morušovník je obrom medzi ovocnými stromami, potrebuje však teplo

Na našom území sa moruše, pochádzajúce pôvodne z Ázie, pestujú už po stáročia.

Ostnatý obrí krásavec - Echinokaktus

Vzdialene môže pripomínať ježka.

Ako si zabezpečiť bohatú úrodu? Zalievať a hnojiť.

Za prihnojenie vás bohatou násadou plodov odmenia aj ovocné stromy a kríky.

Ako správne pestovať patizóny?

Znovuobjavená zdravá zelenina plná vitamínov.

V ľudovej medicíne bol využívaný...

Existuje viac druhov lipkavca, všetci určite poznáte aspoň lipkavec obyčajný.

Počuli ste o amarante? Skúste jeho pestovanie, je cenenou potravinou.

Amarant, láskavec zrnový, je známy predovšetkým ľuďom s bezlepkovou diétou.

Lobelky, pôvabné letničky do nádob

Kvety sú drobné, ale stále dokola sa rozvíjajú ďalšie a ďalšie...

Menu