Kategórie
- Semená na klíčenie
- Jesenné cibuľovinyŠiroký výber cibuľovín
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- BIO kvalita
- Sadbová zeleninaČerstvý cesnak skladom
-
Trávne a lúčne zmesiZáťažové aj okrasné
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Záhradkárske potreby
- Darčekové balíčky a poukazy
- Knihy
-
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
Sadbový cesnak Matinka - Allium sativum -...
Frézia plnokvetá fialová - Freesia refracta -...
Šťaveľ dvojfarebný - Oxalis versicolor - hľuza...
Kosatec Nibelungen - Iris germanica - hľuzy...
Rizocore - vitalita pre cesnak - 2 g
Cesnak Atropurpureum - Allium - cibuľa...
BIO Reďkev čínska ružová - Raphanus sativus - bio semená na klíčenie - 200 g
Klíčky sú veľkou zásobárňou vitamínov, minerálov, stopových prvkov a esenciálnych kyselín.
Sú tak vítanou súčasťou každého zdravého jedálnička aj RAW stravovania.
Pomôžu tiež pri detoxikácii organizmu a redukcii váhy.
Balenie obsahuje 200 g semien bio čínskej ružovej reďkovky (Raphanus sativus), ktoré vynikajú jemne pikantnou chuťou.
Sú určené na celoročné klíčenie.
Klíčky odporúčame konzumovať surové napríklad ako spestrenie šalátov, ozdobu pečiva, prísadu do polievok a nátierok alebo na prípravu domácich smoothie.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).
Návod na prípravu:
Semená namáčame po dobu 8–12 hodín, potom necháme 4–6 dní klíčiť najlepšie v klíčiacej miske, pritom ich 2–3x denne roste vodou.
Ideálna teplota klíčenia je okolo 20 °C.
Naklíčené semená sú ideálne na konzumáciu pri veľkosti 2,5–5 cm. Pred samotnou konzumáciou je nutné prepláchnuť ich vodou.
Nespotrebované klíčky je možné uchovávať 1–2 týždne v chladničke.