Kategórie
- Semená na klíčenie
- Jesenné cibuľovinyŠiroký výber cibuľovín
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- BIO kvalita
- Sadbová zeleninaČerstvý cesnak skladom
-
Trávne a lúčne zmesiZáťažové aj okrasné
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Záhradkárske potreby
- Darčekové balíčky a poukazy
- Knihy
-
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
Šťaveľ dvojfarebný - Oxalis versicolor - hľuza...
BIO Cícer - Cicer arientinum - bio semená na klíčenie - 200 g
Klíčky cíceru sú veľmi bohaté na výživné látky.
Obsahujú veľké množstvo vitamínu A, B, kyselinu listovú a minerály, ako je vápnik, fosfor, železo a ďalšie.
Sú tak vítanou súčasťou každého zdravého jedálnička aj RAW kuchyne.
Balenie obsahuje 200 g BIO semien cíceru baranieho (Cicer arientinum), ktoré má vynikajúcu orieškovú chuť.
Klíčky odporúčame konzumovať surové napríklad ako spestrenie šalátov, ozdobu pečiva alebo prísadu do polievok.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).
Návod na prípravu:
Semená máčajte po dobu 8–12 hodín, potom nechajte 4–6 dní klíčiť najlepšie v klíčiacej miske. Aspoň dvakrát denne je potrebné semená preplachovať. Ideálna teplota klíčenia je okolo 20 °C.
Naklíčené semená sú ideálne na konzumáciu pri veľkosti 1–5 cm. Pred samotnou konzumáciou je nutné prepláchnuť ich vodou. Nespotrebované klíčky je možné uchovávať 1–2 týždne v chladničke.