Kategórie
- Semená na klíčenie
- Jesenné cibuľovinyŠiroký výber cibuľovín
-
Zelenina a ovocieViac ako 1000 odrôd semien
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Okrasné rastliny
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
- BIO kvalita
- Sadbová zeleninaČerstvý cesnak skladom
-
Trávne a lúčne zmesiZáťažové aj okrasné
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Bylinky a korenie
Viac ako 300 druhov liečivých semien
- Stromy
-
Exotické rastliny
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
- Mäsožravé rastliny
- Záhradkárske potreby
- Darčekové balíčky a poukazy
- Knihy
-
-
Viac ako 1000 odrôd semien i sadeníc
-
Vyberajte z takmer 1600 druhov okrasných kvetov
-
-
-
Vyberajte z viac ako 150 druhov osiva
-
Viac ako 300 druhov liečivých semien
-
-
Zvládnete vybrať z viac ako 240 kultivarov?
-
-
-
Ľalia Strawberry Event - Lilium - cibuľa ľalia...
Narcis Sun Disc - Narcissus jonquilla -...
Narcis Tahiti - Narcissus Tahiti - cibuľoviny -...
Tulipán Washington - Tulipa Washington -...
Tulipán Dordogne - Tulipa Dordogne - cibuľoviny...
Lapač ovocných mušiek - Fly stick - Papírna...
BIO Cícer, šošovica, pískavice - zmes - bio semená na klíčenie - 200 g
Klíčky sú veľkou zásobárňou vitamínov, minerálov, stopových prvkov a esenciálnych kyselín.
Sú tak vítanou súčasťou každého zdravého jedálnička aj RAW stravovania.
Pomôžu tiež pri detoxikácii organizmu a redukcii váhy.
Balenie obsahuje 200 g zmesi semien bio cíceru baranieho (Cicer arientinum), bio šošovice jedlej (Lens esculenta) a bio senovky gréckej (Trigonella foenumgraecum).
Vďaka tomuto zloženiu majú klíčky výbornú vyváženú chuť a navzájom sa nutrične dopĺňajú.
Klíčky odporúčame konzumovať surové napríklad ako spestrenie šalátov, ozdobu pečiva alebo prísadu do polievok a nátierok.
Táto zmes je určená na celoročné klíčenie.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ (CZ-BIO-002).
Návod na prípravu:
Semená máčajte po dobu 8-12 hodín, potom nechajte 4-6 dní klíčiť najlepšie v klíčiacej miske. Aspoň dvakrát denne je potrebné semená preplachovať. Ideálna teplota klíčenia je okolo 20 °C.
Naklíčené semená sú ideálne na konzumáciu pri veľkosti 1-5 cm. Pred samotnou konzumáciou je nutné ich prepláchnuť vodou. Nespotrebované klíčky je možné uchovávať 1-2 týždne v chladničke.