
Gladiola Halley - Gladiolus nanus - gladioly -...

Iskerník plnokvetý Picotee oranžový -...

Cibuľa šalotka Biztro - Allium cepa - cibuľky -...

Bio semená fazule Mungo výborne doplnia sladké i slané jedlá.
Tieto klíčky sú výborným zdrojom vápnika, horčíka, železa, kyseliny listovej, bielkovín, draslíka a vlákniny.
Majú i vysoký obsah vitamínu E a nízky obsah kalórií.
Svojou sladkou orieškovou chuťou pripomínajú zelený hrášok.
Naklíčené fazule odporúčame pred konzumáciou prepláchnuť a nechať ľahko prejsť varom.
Semená v bio kvalite sú produktom ekologického poľnohospodárstva a sú vypestované podľa platných noriem EÚ.
Odporúčame semená prepláchnuť a pri izbovej teplote nechať asi deň namočené vo vode.
Potom je treba fazule opäť prepláchnuť a nechať vo vlhku dva až tri dni klíčiť, pričom je nutné preplachovať ich čistou vodou aspoň dvakrát denne.
Fazule sú pripravené ku konzumácii, keď klíčky dosiahnu dĺžku asi 2 cm, možné je však konzumovať ich aj skôr.
Klíčenie je vhodné ukončiť skôr ako sa objavia korienky, pretože s tými začne mungo živiny strácať.
Najprv sa zaregistrujte, prosím.
Prihlásiť sa
Vytvorte si bezplatný účet na ukladanie obľúbených položiek.
Prihlásiť sa